Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                        Tervetuloa vieraskirjaan!

Omistaja ei kirjottele vieraskirjaan ainoastaan antaa vastauksia ja kaikki jotka esittävät omistajaa voivat saada bannit ja sitä en haluaisi antaa joten oleppas kiltti poika ja älä esiinny minuna. :)

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: ♥ Maria 23 ♥
Kotisivut: http://www.supondo.com

04.05.2012 21:50
♥Ilmainen chat www.supondo.com finnland chatroom with games ♥ Iphone- suudella Maria

Nimi: Top #151
Kotisivut: http://www.top-racing.tk/

05.12.2010 15:26
Satuin vielä käymään... Hyvä kun tuli uusi päivitys! Ihan käyttäjäystävällisyyden takia suosittelen poistamaan tuon pop-up ikkunan etusivulta, se haittaa valikossa liikkumista. Muuten hyvin tehty päivitys! :)

Vastaus:

Jep poistettu mut se pop-up ikkunan sai myös pois tekstiä ei valitettavasti näkynyt kun laatikko oli valkonen sekä se sulje teksti mut poistin sen kokonaan ja olen tekemässä uutta ulkoasua nyt.

Nimi: Top #151
Kotisivut: http://www.top-racing.tk/

19.11.2010 19:27
Hienot sivut ;) löysin suntuubin onnittelukisan kautta. Käy minunkin sivuillani :)

Vastaus:

Kiitoksia! Sinullakin on hieno sivu!

Nimi: lotta
Kotisivut: http://Ei oo ;</

15.11.2010 13:33
Tosi magee sivu... tääl on kaikkee hyviä pelijä!!!!!!! jeeee!!!

Vastaus:

thank

Nimi: ozzy

03.10.2010 21:04
Näyttää jo paremmalta..Hyvä..Ylägrafiikka voisi olla leveämpi eli sivujen levyinen..Muokkaa sitä kuvankäsittelyohjelmalla eli laita kuvan leveydeksi 780pxl.

Vastaus:

Toi grafiikka on vaan tällä hetkellä väliaikaista teen jouluna uuden grafiikan talvisesta meininkestä :D

Nimi: ozzy
Kotisivut: http://www.kotisivuapu.suntuubi.com/

03.10.2010 17:25
Moi!!Tässä tämä arvostelu...Ihan hieno tämä ulkoasu mutta tämä on näitä valmiita suntuubin pohjia..Saat sivuistasi paljon henkilökohtaisemmat ja aiheeseen sopivammat kun teet kuvankäsittelyohjelmalla omat grafiikat...Esim.mun sivuilta voi ladata yhden ilmaisen ohjelman...Tuo ylägrafiikka on ilmeisesti kokoa 780x 250 pxl...eli teet tuollaisen pohjan joko jostain valmiista kuvasta tai rakennat omista kuvistasi sellaisen.Sitten voit kirjoittaa sivujsei nimen grafiikkaan. Alagrafiikan voi tehdä esim ylägrafiikasta leikkaamalla esim.780x30 pxl..kuvan..Jos haluat voit myös tehdä nuo navigaatioteksteistä kuvat samalla kuvankäsittelyohjelmalla..Eli teet sopivan värisen nappulapohjan koko esim. 180x20 pxl..leveys pitää valita pisimmän tekstin mukaan ja tehdä kaikki muutkin nappulat samalle pohjalle..Kirjoita vain otsikot niihin ja tallennat ne suntuubi sivujesi navigaatiohin.Tässä nyt jotain vinkkejä miten sivuja voit kehitellä...idea sivuilla on todella hyvä elikkä keskittyy pelkästään peleihin...varmasti riittää kävijöitä..Lisää vinkkejä sivujen tekoon löydät sivuiltani..

Vastaus:

Muokkasin nyt :)

Kirjota vieraskirjaan peli toivomuksesi tai jotain muuta!

©2019 Komedia sivusto! Naura niinkuin et olisi ennen nauranut - suntuubi.com